INDEX: ENTRADA
12/07/2000
 
  Un Sammy qualsevol  

-Hola.
-Hola... Si no llega a ser por Sammy no te conozco...
-...Si, nuevo trabajo, nuevo look... todo nuevo excepto Sammy y poca cosa mas..."
Així definiriem la nova etapa del fanzine Vincle; una nova etapa és la que estem encetant, i precisament des del número deu (X). Tal vegada ens hem decantat per la incògnita que representa la ix (x)? Si té alguna simbologia no us ho sabria dir. Potser si que s'ha fet amb una mica de picardia, però unca cosa tanim ben clara, i és que ho farem amb la mateixa empenta , continuant amb la filosofia que ens ha acompanyat fins aquest moment (el nostre Sammy).
Esperem d'es d'aquest nou Vincle que no ens tinue massa en compte les possibles pifies i el descontrol que hi pugui haver al començament en la el.laboració d'aquest projecte (que com tots els començáments acostuma a anar de c... -ejem... crani.

 

 
DVD què?
El césar Latorre (ens plau dir) col.laborador nostre des de ja fa un bon grapat de números, ha tret un nou video en DVD que permet visitar la ciutat de Lleida com un personatge identificat, així com guardar aquesta identitat i poder continuar posteriorment.
informacio

 
Mac Os X
S'endarrereix l'aparició del nou sistema operatiu d'Apple, l'Os X (llegeiixi's deu). Aquest aporta una nova aparença, així com un nucli més estable i ràpid
informacio

 
DamnedMen se acaba?
Una de las novedades és que esta trepidante série está llegando a su fin, pero no nos va a dejar a medias, ni mucho menos, porque este no continuar con la serie puede anunciarse como el principio del fin: es decir pues que esta serie acaba para dar paso a una nueva saga aún más emocionante y espectacular si cabe.
informacio
  Lérida Australiana  
  Después de la Lérida Colombiana, la francesa i alguna que no recuerdo, ahora se les suma otra en Australia.  
   

  Microsoft dividida  
  Una sentència obliga a la Multinacional Microsoft a dividir-se en dues empreses diferents.  
   
  Ciudad pecaminosa  
  Tras duras investigaciones en la costa egipcia, hallan las ciudades de Heraklion y Menutis.